Coenen herhaalde in grote lijnen wat hij tijdens de roadshow naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het vierde kwartaal vertelde, maar maakte toch een goede beurt.

Filip De Pauw (ING): "Het bedrijf wil zich focussen op activiteiten met groeipotentieel. Alle andere activiteiten worden als non core beschouwd, hetgeen wil zeggen dat ze voor verkoop in aanmerking komen wanneer het tijdstip daartoe rijp is. Deze activiteiten vallen meestal in mature markten te situeren."

De Pauw heeft voor Tessenderlo slechts een neutraal advies, met een koersdoel van 23 euro: "De uitvoering van de strategie is niet helemaal duidelijk, terwijl de financiële positie van het bedrijf niet veel bewegingsruimte toelaat. Op de huidige koersniveaus is het aandeel niet echt goedkoop gewaardeerd."

Coenen herhaalde in grote lijnen wat hij tijdens de roadshow naar aanleiding van de publicatie van de resultaten over het vierde kwartaal vertelde, maar maakte toch een goede beurt. Filip De Pauw (ING): "Het bedrijf wil zich focussen op activiteiten met groeipotentieel. Alle andere activiteiten worden als non core beschouwd, hetgeen wil zeggen dat ze voor verkoop in aanmerking komen wanneer het tijdstip daartoe rijp is. Deze activiteiten vallen meestal in mature markten te situeren." De Pauw heeft voor Tessenderlo slechts een neutraal advies, met een koersdoel van 23 euro: "De uitvoering van de strategie is niet helemaal duidelijk, terwijl de financiële positie van het bedrijf niet veel bewegingsruimte toelaat. Op de huidige koersniveaus is het aandeel niet echt goedkoop gewaardeerd."