Filip De Pauw (ING): "De strategie blijft het hoofdthema bij Tessenderlo. Het bedrijf wil uitbreiden op groeimarkten, maar de uitvoering van deze strategie kan jaren duren. Het bedrijf beschikt wat de balans betreft slechts over een geringe bewegingsvrijheid."

De Pauw handhaaft een neutraal advies voor het aandeel: "Ik reken op een omzet van 573 miljoen euro, of een stijging met 13% in vergelijking met vorig jaar, een REBITDA van 41 miljoen euro (met een marge van 7,20%) en een nettowinst van 3,90 miljoen euro. Dat is iets meer dan de consensusverwachting, die respectievelijk 582,50 miljoen euro, 43,90 miljoen euro en 5,10 miljoen euro bedraagt."

Filip De Pauw (ING): "De strategie blijft het hoofdthema bij Tessenderlo. Het bedrijf wil uitbreiden op groeimarkten, maar de uitvoering van deze strategie kan jaren duren. Het bedrijf beschikt wat de balans betreft slechts over een geringe bewegingsvrijheid." De Pauw handhaaft een neutraal advies voor het aandeel: "Ik reken op een omzet van 573 miljoen euro, of een stijging met 13% in vergelijking met vorig jaar, een REBITDA van 41 miljoen euro (met een marge van 7,20%) en een nettowinst van 3,90 miljoen euro. Dat is iets meer dan de consensusverwachting, die respectievelijk 582,50 miljoen euro, 43,90 miljoen euro en 5,10 miljoen euro bedraagt."