Wereldwijd zijn de binnenkomende orders sinds midden maart veelbelovend en de omzettrend zet zich door tijdens het tweede kwartaal. De eerste tekenen van een verbeterde activiteit in de residentiële nieuwbouw en renovatie nemen toe.

Deceuninck verwacht een stabiel jaar op vlak van omzet en zit op schema om terug winstgevend te worden.

Filip De Pauw (ING): "De positieve trend bij Deceuninck zette zich verder tijdens het tweede kwartaal, maar het bedrijf is het nog niet zeker of het een fundamentele trendommekeer betreft. Anderzijds is Deceuninck niet duur, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft."

Wereldwijd zijn de binnenkomende orders sinds midden maart veelbelovend en de omzettrend zet zich door tijdens het tweede kwartaal. De eerste tekenen van een verbeterde activiteit in de residentiële nieuwbouw en renovatie nemen toe. Deceuninck verwacht een stabiel jaar op vlak van omzet en zit op schema om terug winstgevend te worden. Filip De Pauw (ING): "De positieve trend bij Deceuninck zette zich verder tijdens het tweede kwartaal, maar het bedrijf is het nog niet zeker of het een fundamentele trendommekeer betreft. Anderzijds is Deceuninck niet duur, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft."