Filip De Pauw (ING): "Ik verwacht weinig verrassingen bij Deceuninck, het vierde kwartaal is bij dit bedrijf traditioneel zwak. Ik ga uit van een omzet van 128,10 miljoen euro, waardoor de omzet voor het volledige boekjaar op 545,80 miljoen euro zou uitkomen, of een stijging met 7,80%."

De Pauw wijst er op dat Deceunick kwetsbaar blijft voor de evolutie van de PVC-prijzen: "De koers van het aandeel is al met 21% gestegen, zodat ik denk dat een nieuwe katalysator slechts zal opduiken bij de publicatie van de jaarcijfers. Ik blijf koper van het aandeel, met een koersdoel van 2,20 euro."

Filip De Pauw (ING): "Ik verwacht weinig verrassingen bij Deceuninck, het vierde kwartaal is bij dit bedrijf traditioneel zwak. Ik ga uit van een omzet van 128,10 miljoen euro, waardoor de omzet voor het volledige boekjaar op 545,80 miljoen euro zou uitkomen, of een stijging met 7,80%." De Pauw wijst er op dat Deceunick kwetsbaar blijft voor de evolutie van de PVC-prijzen: "De koers van het aandeel is al met 21% gestegen, zodat ik denk dat een nieuwe katalysator slechts zal opduiken bij de publicatie van de jaarcijfers. Ik blijf koper van het aandeel, met een koersdoel van 2,20 euro."