Filip De Pauw (ING): "Ik ga er van uit dat Deceuninck over het derde kwartaal opnieuw solide omzetcijfers te zien heeft gegeven. Ik reken op een stijging van de omzet met 6,50% tot 145,20 miljoen euro."

De Pauw heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel, maar stelt zich nog steeds vragen: "Hoe zit het met de marges bij Deceuninck?, dat is zo ongeveer de belangrijkste vraag. De graduele stijging van de PVC-prijzen zal de marges onder druk zetten. Ik verlaag de prognoses wat betreft de EBITDA voor 2010 met 7%, maar handhaaf mijn prognoses voor 2011. "

Filip De Pauw (ING): "Ik ga er van uit dat Deceuninck over het derde kwartaal opnieuw solide omzetcijfers te zien heeft gegeven. Ik reken op een stijging van de omzet met 6,50% tot 145,20 miljoen euro." De Pauw heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel, maar stelt zich nog steeds vragen: "Hoe zit het met de marges bij Deceuninck?, dat is zo ongeveer de belangrijkste vraag. De graduele stijging van de PVC-prijzen zal de marges onder druk zetten. Ik verlaag de prognoses wat betreft de EBITDA voor 2010 met 7%, maar handhaaf mijn prognoses voor 2011. "