De nettowinst per aandeel, exclusief éénmalige elementen, stijgt met 29,3% ondanks een kapitaalverhoging van € 293,3 miljoen (+25% nieuwe aandelen) in juni 2010; het voorgestelde dividend bedraagt € 1,40 bruto per aandeel.

De integratie van 50Hertz binnen de Elia groep werd succesvol afgerond; geslaagde uitgifte van een 10-jarige eurobond van € 500m door Eurogrid GmbH.

Het investeringsprogramma in België en Duitsland werd gerealiseerd; de kwaliteit van de elektriciteitsbevoorrading was zeer hoog.

Filip De Pauw (ING): "Ik zag goede resultaten Elia bij. Het neutraal advies blijft staan."

De nettowinst per aandeel, exclusief éénmalige elementen, stijgt met 29,3% ondanks een kapitaalverhoging van € 293,3 miljoen (+25% nieuwe aandelen) in juni 2010; het voorgestelde dividend bedraagt € 1,40 bruto per aandeel. De integratie van 50Hertz binnen de Elia groep werd succesvol afgerond; geslaagde uitgifte van een 10-jarige eurobond van € 500m door Eurogrid GmbH. Het investeringsprogramma in België en Duitsland werd gerealiseerd; de kwaliteit van de elektriciteitsbevoorrading was zeer hoog. Filip De Pauw (ING): "Ik zag goede resultaten Elia bij. Het neutraal advies blijft staan."