Filip De Pauw (ING): "Ik zag goede resultaten bij Deceuninck, terwijl de outlook bovndien geruststellend klonk. De REBITDA bedroeg 45 miljoen euro, waar ik zelf maar op 36,50 miljoen euro had gerekend. De consensusverwachting bij de analisten lag op 38,20 miljoen euro."

De Pauw blijft koper van Deceuninck, met een koersdoel van 2,20 euro: "Het is begrijpelijk dat het bedrijf een eerder voorzichtige guidance gaf, gezien de onzekerheid rond het economisch herstel en de stijging van de PVC-prijzen. Belangrijker is echter dat het bedrijf met een nieuwe kostenbasis kan werken in een stabielere economische omgeving. Het aandeel noteert nog steeds 18% onder zijn NAV."

Filip De Pauw (ING): "Ik zag goede resultaten bij Deceuninck, terwijl de outlook bovndien geruststellend klonk. De REBITDA bedroeg 45 miljoen euro, waar ik zelf maar op 36,50 miljoen euro had gerekend. De consensusverwachting bij de analisten lag op 38,20 miljoen euro." De Pauw blijft koper van Deceuninck, met een koersdoel van 2,20 euro: "Het is begrijpelijk dat het bedrijf een eerder voorzichtige guidance gaf, gezien de onzekerheid rond het economisch herstel en de stijging van de PVC-prijzen. Belangrijker is echter dat het bedrijf met een nieuwe kostenbasis kan werken in een stabielere economische omgeving. Het aandeel noteert nog steeds 18% onder zijn NAV."