Filip De Pauw (ING): "Bekaert vuurt alle cilinders tegelijk af. Daarmee bedoelen we succes in groeilanden, goede resultaten, een solide balans...Ook voor volgend jaar wordt een sterke topline groei verwacht."

De koers van het aandeel is echter al fors gestegen. Kunnen we nog instappen. De Pauw denkt van wel: "De waardering van het aandeel ligt grotendeels in lijn met die van andere Europese producenten van kapitaalgoederen. Ik handhaaf een koopadvies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 97 in plaats van 84 euro."

Filip De Pauw (ING): "Bekaert vuurt alle cilinders tegelijk af. Daarmee bedoelen we succes in groeilanden, goede resultaten, een solide balans...Ook voor volgend jaar wordt een sterke topline groei verwacht."De koers van het aandeel is echter al fors gestegen. Kunnen we nog instappen. De Pauw denkt van wel: "De waardering van het aandeel ligt grotendeels in lijn met die van andere Europese producenten van kapitaalgoederen. Ik handhaaf een koopadvies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 97 in plaats van 84 euro."