Filip De Pauw (ING): "Bert De Graeve was vol vertrouwen, maar Bekaert legt toch een zekere vorm van realisme aan de dag. Gezien de uitstekende resultaten die het bedrijf in de regio Asia Pacific realiseerde, was bij de roadshow een belangrijke rol weggelegd voor China. Daar wordt op volle toeren gedraaid en 80% van de investeringen voor dit jaar zijn in China gepland."

De Pauw handhaaft een koopadvies voor Bekaert, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 140 euro: "Het management stelde vijf key triggers voor, met onder andere een uitbreiding van het aanbod aan producten in Azië. Ik zie nog verder opwaarts potentieel bij dit aandeel, maar wordt toch een beetje voorzichtiger. De prognoses voor dit jaar kunnen gerealiseerd en zelfs overtroffen worden."

Filip De Pauw (ING): "Bert De Graeve was vol vertrouwen, maar Bekaert legt toch een zekere vorm van realisme aan de dag. Gezien de uitstekende resultaten die het bedrijf in de regio Asia Pacific realiseerde, was bij de roadshow een belangrijke rol weggelegd voor China. Daar wordt op volle toeren gedraaid en 80% van de investeringen voor dit jaar zijn in China gepland." De Pauw handhaaft een koopadvies voor Bekaert, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 140 euro: "Het management stelde vijf key triggers voor, met onder andere een uitbreiding van het aanbod aan producten in Azië. Ik zie nog verder opwaarts potentieel bij dit aandeel, maar wordt toch een beetje voorzichtiger. De prognoses voor dit jaar kunnen gerealiseerd en zelfs overtroffen worden."