Filip De Pauw (ING): "Ik heb mijn winstverwachtingen voor het bedrijf naar boven aangepast. De prognose voor de winst per aandeel in 2011 gaat met 3% naar omhoog, dit als gevolg van de expansie van de draadactiviteiten in China. Op basis van de nieuwe winstverwachting noteert het aandeel aan een koers-winstverhouding van 11,20."

Dat is minder dan het historisch gemiddelde, zo merkt De Pauw op: "Bekaert is dan ook nog niet te duur gewaardeerd. Als een Benelux top pick blijft het aandeel koopwaardig. Ik verhoog mijn koersdoel van 225 euro."

Filip De Pauw (ING): "Ik heb mijn winstverwachtingen voor het bedrijf naar boven aangepast. De prognose voor de winst per aandeel in 2011 gaat met 3% naar omhoog, dit als gevolg van de expansie van de draadactiviteiten in China. Op basis van de nieuwe winstverwachting noteert het aandeel aan een koers-winstverhouding van 11,20." Dat is minder dan het historisch gemiddelde, zo merkt De Pauw op: "Bekaert is dan ook nog niet te duur gewaardeerd. Als een Benelux top pick blijft het aandeel koopwaardig. Ik verhoog mijn koersdoel van 225 euro."