Filip De Pauw (ING): "Mijn advies Umicore wordt vanwege de waardering verlaagd. Ik heb het aandeel vanmorgen op houden gezet, waar ik voordien een koopadvies had. "

Het koersdoel van 31 euro was bereikt, wat De Pauw inspireerde tot de adviesverlaging: "De koers noteert nu ongeveer 20% boven het dieptepunt uit augustus 2010. Als gevolg van de adviesverlaging verdwijnt het aandeel ook uit onze lijst met favoriete aandelen. De kansen op positieve verrassingen wat de winstgevendheid betreft, lijken ons momenteel beperkt."

Filip De Pauw (ING): "Mijn advies Umicore wordt vanwege de waardering verlaagd. Ik heb het aandeel vanmorgen op houden gezet, waar ik voordien een koopadvies had. " Het koersdoel van 31 euro was bereikt, wat De Pauw inspireerde tot de adviesverlaging: "De koers noteert nu ongeveer 20% boven het dieptepunt uit augustus 2010. Als gevolg van de adviesverlaging verdwijnt het aandeel ook uit onze lijst met favoriete aandelen. De kansen op positieve verrassingen wat de winstgevendheid betreft, lijken ons momenteel beperkt."