In het kader van de financiële transparantievereisten heeft Fidelity International op 6 november 2009 aan Fortis een kennisgeving doen toekomen waarin wordt aangegeven dat het een belang van 3,01% van de door Fortis uitgegeven aandelen heeft, waardoor de statutaire drempel van 3% nipt is overschreden.

Op 9 november heeft Fortis van Fidelity International een vervolgmelding ontvangen dat het belang inmiddels was gedaald tot 2,90% van de door Fortis uitgegeven aandelen, iets onder de statutaire drempel van 3%.

In het kader van de financiële transparantievereisten heeft Fidelity International op 6 november 2009 aan Fortis een kennisgeving doen toekomen waarin wordt aangegeven dat het een belang van 3,01% van de door Fortis uitgegeven aandelen heeft, waardoor de statutaire drempel van 3% nipt is overschreden. Op 9 november heeft Fortis van Fidelity International een vervolgmelding ontvangen dat het belang inmiddels was gedaald tot 2,90% van de door Fortis uitgegeven aandelen, iets onder de statutaire drempel van 3%.