International Business Machines Corp overweegt de verkoop van zijn low-end server business, zo menen doorgaans goed ingelichte bronnen te weten. Kandidaat-koper zou Dell zijn, hoewel het moeilijk is om uit te maken of de belangstelling van laatstgenoemde echt ernstig mag worden genoemd.

Vorige herfst was IBM ver gevorderd in de gesprekken om de zogenaamde x86 server business aan het Chinese Lenovo Group te verkopen. De onderhandelingen daaromtrent liepen echter spaak over de prijs. Het is niet zeker of Lenovo nog altijd kandidaat is om de divisie over te nemen.

International Business Machines Corp overweegt de verkoop van zijn low-end server business, zo menen doorgaans goed ingelichte bronnen te weten. Kandidaat-koper zou Dell zijn, hoewel het moeilijk is om uit te maken of de belangstelling van laatstgenoemde echt ernstig mag worden genoemd. Vorige herfst was IBM ver gevorderd in de gesprekken om de zogenaamde x86 server business aan het Chinese Lenovo Group te verkopen. De onderhandelingen daaromtrent liepen echter spaak over de prijs. Het is niet zeker of Lenovo nog altijd kandidaat is om de divisie over te nemen.