FedEx gaat nu uit van een winst per aandeel in de bandbreedte USD 1,37 tot 1,43 in plaats van eerder USD 1,45 - 1,60. Daarmee duikt het bedrijf onder de marktverwachting van USD 1,52 per aandeel.

FedEx heeft weinig details verstrekt bij de waarschuwing. Het bedrijf refereerde alleen aan de onzekere economische omstandigheden, hoge brandstofkosten en zuinige klanten.

Kostenbesparende maatregelen

De pakketbezorger komt met kostenbesparende maatregelen, waaronder een programma voor werknemers om vrijwillig eerder met pensioen te gaan en het aan de grond houden van oudere vliegtuigen.

Tijdens een analistenbijeenkomst begin oktober worden naar verwachting meer details bekend gemaakt. Tot die tijd handhaven de analisten van ABN Amro hun opinie houden.

FedEx gaat nu uit van een winst per aandeel in de bandbreedte USD 1,37 tot 1,43 in plaats van eerder USD 1,45 - 1,60. Daarmee duikt het bedrijf onder de marktverwachting van USD 1,52 per aandeel. FedEx heeft weinig details verstrekt bij de waarschuwing. Het bedrijf refereerde alleen aan de onzekere economische omstandigheden, hoge brandstofkosten en zuinige klanten.Kostenbesparende maatregelen De pakketbezorger komt met kostenbesparende maatregelen, waaronder een programma voor werknemers om vrijwillig eerder met pensioen te gaan en het aan de grond houden van oudere vliegtuigen. Tijdens een analistenbijeenkomst begin oktober worden naar verwachting meer details bekend gemaakt. Tot die tijd handhaven de analisten van ABN Amro hun opinie houden.