Gary Shilling, president van A. Gary Shilling & Co, kijkt uit naar de afloop van de meeting van de FED die vandaag begint. Shilling verwacht niet dat in de persconferentie na afloop van de meeting een bocht in de monetaire politiek van de centrale bank zal worden aangekondigd.

Maar er ligt iets anders Shilling op zijn maag. De Federal Reserve zit op zijn beurt aan het spaargeld van de Amerikanen, de meeste baby boomers die met pensioen gaan zullen onvoldoende fondsen tot hun beschikking hebben om van te leven. Shilling merkt dat de Amerikanen beter zouden sparen dan een huis kopen.

Gary Shilling, president van A. Gary Shilling & Co, kijkt uit naar de afloop van de meeting van de FED die vandaag begint. Shilling verwacht niet dat in de persconferentie na afloop van de meeting een bocht in de monetaire politiek van de centrale bank zal worden aangekondigd. Maar er ligt iets anders Shilling op zijn maag. De Federal Reserve zit op zijn beurt aan het spaargeld van de Amerikanen, de meeste baby boomers die met pensioen gaan zullen onvoldoende fondsen tot hun beschikking hebben om van te leven. Shilling merkt dat de Amerikanen beter zouden sparen dan een huis kopen.