De Amerikaanse centrale bank heeft geruime tijd vanaf de zijlijn toegekeken, maar is nu toch in het offensief gegaan. Ze heeft het met name gemunt op Mike Caldwell, de ontwerper van de meest populaire Bitcoin op de markt. Het betreft meer bepaald de Casascius munt.

De FED zit deze producent van fysieke Bitcoins op de hielen, met als beschulding van valsemunterij. Heel wat economen merken echter op dat de FED zelf waardeloos papieren geld drukt, maar niet toelaat dat anderen met fysiek tastbaar geld op de markt komen.

De Amerikaanse centrale bank heeft geruime tijd vanaf de zijlijn toegekeken, maar is nu toch in het offensief gegaan. Ze heeft het met name gemunt op Mike Caldwell, de ontwerper van de meest populaire Bitcoin op de markt. Het betreft meer bepaald de Casascius munt. De FED zit deze producent van fysieke Bitcoins op de hielen, met als beschulding van valsemunterij. Heel wat economen merken echter op dat de FED zelf waardeloos papieren geld drukt, maar niet toelaat dat anderen met fysiek tastbaar geld op de markt komen.