Goede raad is in dit geval duur, de FED heeft zich onder het voorzitterschap van Ben Bernanke aan een experiment gewaagd waarvan de afloop vooralsnog onbekend is. Maar volgens Tyler Durden van Zero Hedge maakt het uiteindelijk weinig uit wat de FED doet of niet doet.

De centrale bank zit muurvast, to taper or not to taper. Ze heeft de lekken in het systeem proberen te stoppen zonder in de gaten te hebben dat er op andere plekken lekken zijn ontstaan. Het financieel systeem is als gevolg van de bankencrisis zelfs helemaal lek geslagen en het is veel te laat om daar nog iets tegen te ondernemen.

Goede raad is in dit geval duur, de FED heeft zich onder het voorzitterschap van Ben Bernanke aan een experiment gewaagd waarvan de afloop vooralsnog onbekend is. Maar volgens Tyler Durden van Zero Hedge maakt het uiteindelijk weinig uit wat de FED doet of niet doet. De centrale bank zit muurvast, to taper or not to taper. Ze heeft de lekken in het systeem proberen te stoppen zonder in de gaten te hebben dat er op andere plekken lekken zijn ontstaan. Het financieel systeem is als gevolg van de bankencrisis zelfs helemaal lek geslagen en het is veel te laat om daar nog iets tegen te ondernemen.