De FED zit muurvast en heeft niet de minste bewegingsruimte meer. Al in 2009 was er sprake van een exit-programma, toen al werd gesteld dat de maatregelen genomen in het kader van de quantative easing-programma's een tijdelijk karakter hadden en dus vroeg of laat afgebouwd zouden worden.

Anno 2013 slaagt de FED er zelfs niet in om de stimuli geleidelijk aan af te bouwen, ze staat met andere woorden zo goed als machteloos. Hoe het nu verder moet, weet eigenlijk niemand. Alleen staat vast dat de FED vroeg of laat hoe dan ook over de brug zal moeten komen.

De FED zit muurvast en heeft niet de minste bewegingsruimte meer. Al in 2009 was er sprake van een exit-programma, toen al werd gesteld dat de maatregelen genomen in het kader van de quantative easing-programma's een tijdelijk karakter hadden en dus vroeg of laat afgebouwd zouden worden. Anno 2013 slaagt de FED er zelfs niet in om de stimuli geleidelijk aan af te bouwen, ze staat met andere woorden zo goed als machteloos. Hoe het nu verder moet, weet eigenlijk niemand. Alleen staat vast dat de FED vroeg of laat hoe dan ook over de brug zal moeten komen.