Daarna worden ook de staatsleningen verkocht. Verder zullen liquiditeiten bij de banken worden teruggehaald. De mate en het tijdstip van het beleid gebaseerd op renteverhogingen en verkopen van obligaties zal afhangen van de economische ontwikkeling, maar de Fed schroomt niet om hier de tijd voor te nemen gegeven de melding dat de bank er vijf jaar de tijd voor kan nemen.

Ook zal de Fed de markt vooraf duidelijk over het verkoopproces informeren, waarbij de bank volgens Theodoor Gilissen Bankiers in het beleid wel flexibel wil blijven. In de notulen spreekt de Fed over de negatieve effecten van de ramp in Japan.

Daarna worden ook de staatsleningen verkocht. Verder zullen liquiditeiten bij de banken worden teruggehaald. De mate en het tijdstip van het beleid gebaseerd op renteverhogingen en verkopen van obligaties zal afhangen van de economische ontwikkeling, maar de Fed schroomt niet om hier de tijd voor te nemen gegeven de melding dat de bank er vijf jaar de tijd voor kan nemen. Ook zal de Fed de markt vooraf duidelijk over het verkoopproces informeren, waarbij de bank volgens Theodoor Gilissen Bankiers in het beleid wel flexibel wil blijven. In de notulen spreekt de Fed over de negatieve effecten van de ramp in Japan.