Marc Faber vreest echter het ergste voor de toekomst. In vergelijking met Janet Yellen zal Ben Bernanke een duif blijken te zijn geweest. Wanneer zij aan het hoofd van de Amerikaanse centrale bank komt te staan, kunnen we een QE tot in het oneindige verwachten.

De FED is volgens hem al de controle over de obligatiemarkt kwijtgeraakt, maar daar zal het volgens Faber niet bij blijven. Wanneer het eindspel is ingezet, zal uiteindelijk blijken dat ze ook de controle over de beurs van Wall Street volledig is kwijtgeraakt. De gevolgen daarvan kunnen rampzalig zijn.

Marc Faber vreest echter het ergste voor de toekomst. In vergelijking met Janet Yellen zal Ben Bernanke een duif blijken te zijn geweest. Wanneer zij aan het hoofd van de Amerikaanse centrale bank komt te staan, kunnen we een QE tot in het oneindige verwachten. De FED is volgens hem al de controle over de obligatiemarkt kwijtgeraakt, maar daar zal het volgens Faber niet bij blijven. Wanneer het eindspel is ingezet, zal uiteindelijk blijken dat ze ook de controle over de beurs van Wall Street volledig is kwijtgeraakt. De gevolgen daarvan kunnen rampzalig zijn.