Die manipulatie kost echter handenvol geld zodat de balans moet uitgebreid worden tot hij bij wijze van spreken op springen staat. De meeste centrale banken zijn virtueel failliet en op een bepaald moment zal dat niet langer verstopt kunnen worden. De Amerikaanse centrale bank nadert als eerste de gevarenzone.

De FED zal tot op het bod vernederd worden en daar zal het goud van profiteren. De ondergang van de FED dreigt hilarische afmetingen aan te nemen. Als de drama's verbonden aan haar insolvabiliteit niet zo groot zouden zijn, zou de situatie namelijk als lachwekkend beschouwd kunnen worden.

Die manipulatie kost echter handenvol geld zodat de balans moet uitgebreid worden tot hij bij wijze van spreken op springen staat. De meeste centrale banken zijn virtueel failliet en op een bepaald moment zal dat niet langer verstopt kunnen worden. De Amerikaanse centrale bank nadert als eerste de gevarenzone. De FED zal tot op het bod vernederd worden en daar zal het goud van profiteren. De ondergang van de FED dreigt hilarische afmetingen aan te nemen. Als de drama's verbonden aan haar insolvabiliteit niet zo groot zouden zijn, zou de situatie namelijk als lachwekkend beschouwd kunnen worden.