Op het vlak van bedrijfsresultaten valt vandaag weinig spectaculairs te melden, de belangrijkste bedrijven hebben inmiddels al gerapporteerd.

Toch wordt er uitgekeken naar de cijfers van onder andere Facebook. Daarnaast staat natuurlijk de meeting van de FED op de agenda, die deze week haar monetaire politiek zal herbekijken. Algemeen wordt verwacht dat er in die politiek geen veranderingen zullen aangebracht worden.

De vorige vrijdag gepubliceerde BBP cijfers bevestigen namelijk dat de Amerikaans economie nog altijd aan een eerder matig tempo groeit.

De centrale bank zal daarom waarschijnlijk aan een ongewijzigd tempo eigen obligaties blijven inkopen. De kans is groot dat de FED-meeting een non-event zal worden.

Op het vlak van bedrijfsresultaten valt vandaag weinig spectaculairs te melden, de belangrijkste bedrijven hebben inmiddels al gerapporteerd. Toch wordt er uitgekeken naar de cijfers van onder andere Facebook. Daarnaast staat natuurlijk de meeting van de FED op de agenda, die deze week haar monetaire politiek zal herbekijken. Algemeen wordt verwacht dat er in die politiek geen veranderingen zullen aangebracht worden. De vorige vrijdag gepubliceerde BBP cijfers bevestigen namelijk dat de Amerikaans economie nog altijd aan een eerder matig tempo groeit. De centrale bank zal daarom waarschijnlijk aan een ongewijzigd tempo eigen obligaties blijven inkopen. De kans is groot dat de FED-meeting een non-event zal worden.