De fysieke vraag naar goud is opnieuw toegenomen terwijl de beleggers bearish blijven op het goud. De posities in de SPDR Gold Trust, het grootste beursgenoteerd fonds dat in goud belegt, blijven maar dalen, ze staan inmiddels op het laagste niveau sinds februari 2009.

De posities in SPDR Gold Trust zijn overigens al 11 maanden op rij gedaald. Volgens Thianpiriya is het moeilijk om iets positiefs te zeggen over het goud, afgezien natuurlijk van de hyperinflationisten die blijven rondbazuinen dat er een enorme inflatiegolf op komst is. Van die inflatiegolf hebben we voorlopig echter nog niet veel gezien.

De fysieke vraag naar goud is opnieuw toegenomen terwijl de beleggers bearish blijven op het goud. De posities in de SPDR Gold Trust, het grootste beursgenoteerd fonds dat in goud belegt, blijven maar dalen, ze staan inmiddels op het laagste niveau sinds februari 2009. De posities in SPDR Gold Trust zijn overigens al 11 maanden op rij gedaald. Volgens Thianpiriya is het moeilijk om iets positiefs te zeggen over het goud, afgezien natuurlijk van de hyperinflationisten die blijven rondbazuinen dat er een enorme inflatiegolf op komst is. Van die inflatiegolf hebben we voorlopig echter nog niet veel gezien.