Hij verwacht dat de economie ook in de loop van 2013 bijzonder tam zal blijven, waardoor de Amerikaanse centrale bank gedwongen zal zijn om haar politiek van nulrente te verlengen. Dat belooft uiteindelijk echter niet veel goeds voor de Amerikaanse economie.

Het laatste wat de Verenigde Staten kunnen gebruiken, is een verdere verzwakking van de economie. De FED zal dan ook geld blijven drukken totdat de dollar verzwakt, waardoor de recessie alsmaar verder in de toekomst wordt geschoven. Uiteindelijk zal die recessie toch onvermijdelijk zijn.

Hij verwacht dat de economie ook in de loop van 2013 bijzonder tam zal blijven, waardoor de Amerikaanse centrale bank gedwongen zal zijn om haar politiek van nulrente te verlengen. Dat belooft uiteindelijk echter niet veel goeds voor de Amerikaanse economie. Het laatste wat de Verenigde Staten kunnen gebruiken, is een verdere verzwakking van de economie. De FED zal dan ook geld blijven drukken totdat de dollar verzwakt, waardoor de recessie alsmaar verder in de toekomst wordt geschoven. Uiteindelijk zal die recessie toch onvermijdelijk zijn.