De werkloosheidsgraad bedroeg in november 9,80%, de werkloosheidscijfers voor de maand december worden volgende vrijdag bekendgemaakt. Sinds maart is de werkloosheidsgraad niet onder 9,40% gedaald.

Volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg zal de Amerikaanse werkloosheidsgraad dit jaar in de buurt van laatstgenoemd niveau blijven schommelen.

De economische groei is weliswaar versneld sinds de FED aankondigde voor 600 miljard dollar aan overheidsobligaties in te kopen, maar dat heeft zich vooralsnog niet vertaald in een afname van de werkloosheid.

De werkloosheidsgraad bedroeg in november 9,80%, de werkloosheidscijfers voor de maand december worden volgende vrijdag bekendgemaakt. Sinds maart is de werkloosheidsgraad niet onder 9,40% gedaald. Volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg zal de Amerikaanse werkloosheidsgraad dit jaar in de buurt van laatstgenoemd niveau blijven schommelen. De economische groei is weliswaar versneld sinds de FED aankondigde voor 600 miljard dollar aan overheidsobligaties in te kopen, maar dat heeft zich vooralsnog niet vertaald in een afname van de werkloosheid.