Eén van die optimisten is de onvermijdelijke Dennis Gartman, uitgever van een bekende nieuwsbrief op Wall Street. Gartman was tot dusver niet zo positief voor het goud, maar is inmiddels van mening veranderd. Hij ziet nu nog een behoorlijk opwaarts potentieel aanwezig bij het goud.

Volgens Gartman is FED-president Ben Bernanke een toontje lager moeten gaan zingen wat de tapering betreft. Het terugschroeven van de stimuleringsmaatregelen is op de lange baan geschoven en dat moet onvermijdelijk de goudprijs ondersteunen.

Eén van die optimisten is de onvermijdelijke Dennis Gartman, uitgever van een bekende nieuwsbrief op Wall Street. Gartman was tot dusver niet zo positief voor het goud, maar is inmiddels van mening veranderd. Hij ziet nu nog een behoorlijk opwaarts potentieel aanwezig bij het goud. Volgens Gartman is FED-president Ben Bernanke een toontje lager moeten gaan zingen wat de tapering betreft. Het terugschroeven van de stimuleringsmaatregelen is op de lange baan geschoven en dat moet onvermijdelijk de goudprijs ondersteunen.