Tot dusver hebben ze zich laten verblinden door de mogelijke beloftes die QE3 inhoudt, maar vergeten daarbij dat de macro-economische indicatoren over het algemeen erg zwak blijven. De FED zal daar weinig of niets aan kunnen doen, QE3 of geen QE3.

Het is misschien simplistisch uitgedrukt, maar volgens Parker is de FED volop bezig om geld via een computer te printen, geld dat vervolgens wordt gebruikt om eigen obligaties in te kopen. Het is echter niet duidelijk waarom dit de bedrijven zou stimuleren om opnieuw aan te werven.

Wat kan de bedrijven dan wel doen aanwerven? Volgens Parker moet er duidelijkheid komen over de Amerikaanse begrotingspolitiek.

Die zal er echter niet komen voor januari, wanneer de nieuwe ambtstermijn van de president begint. Het is zelfs niet duidelijk of er dan duidelijkheid zal komen.

Tot dusver hebben ze zich laten verblinden door de mogelijke beloftes die QE3 inhoudt, maar vergeten daarbij dat de macro-economische indicatoren over het algemeen erg zwak blijven. De FED zal daar weinig of niets aan kunnen doen, QE3 of geen QE3. Het is misschien simplistisch uitgedrukt, maar volgens Parker is de FED volop bezig om geld via een computer te printen, geld dat vervolgens wordt gebruikt om eigen obligaties in te kopen. Het is echter niet duidelijk waarom dit de bedrijven zou stimuleren om opnieuw aan te werven. Wat kan de bedrijven dan wel doen aanwerven? Volgens Parker moet er duidelijkheid komen over de Amerikaanse begrotingspolitiek. Die zal er echter niet komen voor januari, wanneer de nieuwe ambtstermijn van de president begint. Het is zelfs niet duidelijk of er dan duidelijkheid zal komen.