Maar anderzijds was het opvallend dat Janet Yellen van de Amerikaanse centrale bank in Jackson Hole zo'n zwakke indruk naliet. Eigenlijk herhaalde Yellen alleen zaken die ze in het verleden al had gezegd, de verzamelde pers kwam niets nieuws aan de weet.

De FED weet blijkbaar niet meer van welk hout pijlen maken, het enige wat Yellen in Jackson Hole heeft gedaan is de onzekerheid doen toenemen. Toch is het noodzakelijk dat de centrale bank snel klare wijn schenkt, want iedereen wil weten wanneer de FED de rente zal verhogen.

Maar anderzijds was het opvallend dat Janet Yellen van de Amerikaanse centrale bank in Jackson Hole zo'n zwakke indruk naliet. Eigenlijk herhaalde Yellen alleen zaken die ze in het verleden al had gezegd, de verzamelde pers kwam niets nieuws aan de weet. De FED weet blijkbaar niet meer van welk hout pijlen maken, het enige wat Yellen in Jackson Hole heeft gedaan is de onzekerheid doen toenemen. Toch is het noodzakelijk dat de centrale bank snel klare wijn schenkt, want iedereen wil weten wanneer de FED de rente zal verhogen.