Euro stijgt door boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro weer een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3303 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,593%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud min of meer stabiel, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1323 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of ruim 2% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stijgt door boven 1,33 dollar Op de valutamarkten maakte de euro weer een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3303 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,593%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud min of meer stabiel, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1323 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 105 dollar betaald of ruim 2% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.