Rendement op Amerikaanse staatsobligaties herstelt verder

Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, zodat de dollar een klein deel van het eerder deze week geleden verlies kon ophalen.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2567 dollar betaald of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,654%, of iets meer dan gisteren.

Olie en goud opnieuw goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1589,90 dollar betaald, of 43,80 dollar of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets minder dan 84 dollar betaald.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties herstelt verder Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, zodat de dollar een klein deel van het eerder deze week geleden verlies kon ophalen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2567 dollar betaald of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,654%, of iets meer dan gisteren. Olie en goud opnieuw goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1589,90 dollar betaald, of 43,80 dollar of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets minder dan 84 dollar betaald.