De resultaten die afgelopen week over het tweede kwartaal werden gepubliceerd waren volgens ABN Amro in het algemeen of in lijn met de verwachtingen, of positiever.

Het cijferseizoen is nog niet ten einde en de komende week kunnen we de resultaten over het tweede kwartaal verwachten van onder meer PostNL, Aegon, CSM, Fugro, Cisco Systems en Nestlé.

Op het macrovlak zal de Federal Reserve, waarvan het Federal Open Market Committee morgen bijeen komt, in de belangstelling staan.

Daarnaast vallen gegevens te verwachten over de Duitse inflatie, de Amerikaanse handelsbalans en het Amerikaanse consumentenvertrouwen.

De resultaten die afgelopen week over het tweede kwartaal werden gepubliceerd waren volgens ABN Amro in het algemeen of in lijn met de verwachtingen, of positiever. Het cijferseizoen is nog niet ten einde en de komende week kunnen we de resultaten over het tweede kwartaal verwachten van onder meer PostNL, Aegon, CSM, Fugro, Cisco Systems en Nestlé. Op het macrovlak zal de Federal Reserve, waarvan het Federal Open Market Committee morgen bijeen komt, in de belangstelling staan. Daarnaast vallen gegevens te verwachten over de Duitse inflatie, de Amerikaanse handelsbalans en het Amerikaanse consumentenvertrouwen.