Het scenario van een economische opleving wordt zodoende op losse schroeven te staan. Het bouwen van een huis op een wankele ondergrond wordt door elke bouwkundige met enig gezond verstand ten stelligste afgeraden. Vroeg of laat zal dit huis ongetwijfeld instorten.

Een dergelijk huis zal slechts gedurende een beperkte tijd overeind blijven staan. Op dat moment zullen de problemen opnieuw beginnen. De FED staat ditmaal echter met de billen bloot, alle ammunitie is verbruikt. In dat geval dreigt de FED een grote bungeejump te moeten maken.

Het scenario van een economische opleving wordt zodoende op losse schroeven te staan. Het bouwen van een huis op een wankele ondergrond wordt door elke bouwkundige met enig gezond verstand ten stelligste afgeraden. Vroeg of laat zal dit huis ongetwijfeld instorten. Een dergelijk huis zal slechts gedurende een beperkte tijd overeind blijven staan. Op dat moment zullen de problemen opnieuw beginnen. De FED staat ditmaal echter met de billen bloot, alle ammunitie is verbruikt. In dat geval dreigt de FED een grote bungeejump te moeten maken.