Steve Grasso van Stuart Frankel waarschuwt dat in de komende dagen de Amerikaanse centrale bank de spelbepalende factor op de financiële markten zal worden. Woensdag en donderdag vergadert het comité dat binnen de FED de rentepolitiek uitstippelt.

Uiteraard zal dat Federal Open Market Committee geen renteverhoging aankondigen, maar de financiële markten rekenen wel op een hint over een mogelijk terugschroeven van de stimulerende maatregelen. De woorden van Ben Bernanke zal dan ook aandachtig beluisterd worden.

Steve Grasso van Stuart Frankel waarschuwt dat in de komende dagen de Amerikaanse centrale bank de spelbepalende factor op de financiële markten zal worden. Woensdag en donderdag vergadert het comité dat binnen de FED de rentepolitiek uitstippelt. Uiteraard zal dat Federal Open Market Committee geen renteverhoging aankondigen, maar de financiële markten rekenen wel op een hint over een mogelijk terugschroeven van de stimulerende maatregelen. De woorden van Ben Bernanke zal dan ook aandachtig beluisterd worden.