Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, is van mening dat de FED alleen maar een spelletje blufpoker speelt, er is simpelweg geen exit-strategie. Ze is dan ook niet van plan om quantative easing af te bouwen, van een op komst zijnde 'tapering' is dan ook geen sprake.

Ben Bernanke zal blijven volharden in de boze en obligaties blijven inkopen tot het oneindige, meer bepaald tot hij met zijn rug tegen de muur zal staan. Op dat moment hoeft een exit-strategie niet meer, de inflatie zal door het plafond vliegen en de goudprijs doen exploderen.

Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, is van mening dat de FED alleen maar een spelletje blufpoker speelt, er is simpelweg geen exit-strategie. Ze is dan ook niet van plan om quantative easing af te bouwen, van een op komst zijnde 'tapering' is dan ook geen sprake. Ben Bernanke zal blijven volharden in de boze en obligaties blijven inkopen tot het oneindige, meer bepaald tot hij met zijn rug tegen de muur zal staan. Op dat moment hoeft een exit-strategie niet meer, de inflatie zal door het plafond vliegen en de goudprijs doen exploderen.