Fondsbeheerder Jim Kunstler is van mening dat niet alleen de FED maar ook de Amerikaanse regering ons een rad voor de ogen proberent te draaien. Hij verwijst daarbij naar de wishful-thinking propaganda over een mythische economische opleving waar in de praktijk niet veel van in huis lijkt te komen.

Kunstler heeft ook zo zijn bedenkingen over de hoera-berichten met betrekking tot het schaaloliemirakel. In de praktijk zou het allemaal veel minder magisch zijn dan tot dusver wordt aangenomen. Alle officiële statistieken zijn volgens Kunstler op leugens gebaseerd en daarom totaal ongeloofwaardig.

Fondsbeheerder Jim Kunstler is van mening dat niet alleen de FED maar ook de Amerikaanse regering ons een rad voor de ogen proberent te draaien. Hij verwijst daarbij naar de wishful-thinking propaganda over een mythische economische opleving waar in de praktijk niet veel van in huis lijkt te komen. Kunstler heeft ook zo zijn bedenkingen over de hoera-berichten met betrekking tot het schaaloliemirakel. In de praktijk zou het allemaal veel minder magisch zijn dan tot dusver wordt aangenomen. Alle officiële statistieken zijn volgens Kunstler op leugens gebaseerd en daarom totaal ongeloofwaardig.