Euro baant zich een weg boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3309 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,642%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 20 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 105,50 dollar betaald of ruim half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro baant zich een weg boven 1,33 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3309 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,642%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 20 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 105,50 dollar betaald of ruim half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.