Wall Street is vandaag verdeeld met meestal lager gesloten, waarbij de verliezen uiteindelijk per saldo beperkt bleven. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,10% en 0,17% in het rood, terwijl de Nasdaq een winst van 0,02% kon vasthouden.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties vrij fors hoger

Op de valutamarkten bleef de koers van de euro min of meer stabiel. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2705 dollar betaald of iets meer dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,642%, of bijn anderhalf procent boven het niveau van gisteren.

Olie en goud goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1607,10 dollar betaald, of ongeveer één procent minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 81 dollar betaald of 4% minder als het slotniveau van gisteren.

Wall Street is vandaag verdeeld met meestal lager gesloten, waarbij de verliezen uiteindelijk per saldo beperkt bleven. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,10% en 0,17% in het rood, terwijl de Nasdaq een winst van 0,02% kon vasthouden. Rendement op Amerikaanse staatsobligaties vrij fors hoger Op de valutamarkten bleef de koers van de euro min of meer stabiel. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2705 dollar betaald of iets meer dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,642%, of bijn anderhalf procent boven het niveau van gisteren. Olie en goud goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1607,10 dollar betaald, of ongeveer één procent minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd echter fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 81 dollar betaald of 4% minder als het slotniveau van gisteren.