Het herstel van de Amerikaanse economie verloopt minder snel dan de Amerikaanse centrale had verhoopt. De FED bewijst zodoende dat ze al haar munitie nog niet heeft opgebruikt en dat ze de economie zal blijven ondersteunen.

De FED nam de juiste beslissing, zo verklaarde Jim Cramer na afloop van de FED-meeting. Koop aandelen, zo verklaarde Cramer, want de markten gaan positief reageren op de beslissing.

De centrale bank doet haar uiterste best om het economisch herstel gaande te houden. Volgens Cramer is Ben Bernanke een goede voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, hij is van mening dat deze de crisis goed heeft aangepakt.

Het herstel van de Amerikaanse economie verloopt minder snel dan de Amerikaanse centrale had verhoopt. De FED bewijst zodoende dat ze al haar munitie nog niet heeft opgebruikt en dat ze de economie zal blijven ondersteunen. De FED nam de juiste beslissing, zo verklaarde Jim Cramer na afloop van de FED-meeting. Koop aandelen, zo verklaarde Cramer, want de markten gaan positief reageren op de beslissing. De centrale bank doet haar uiterste best om het economisch herstel gaande te houden. Volgens Cramer is Ben Bernanke een goede voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, hij is van mening dat deze de crisis goed heeft aangepakt.