De FED moet voorkomen dat ze zeepbellen doet imploderen, zo stelt Reid. De centrale bank wil het Quantative Easing-programma zo snel mogelijk afbouwen, meer bepaald precies zo snel als de financiële markten dat verwachten. Dat belooft echter een gevaarlijke operatie te worden.

De kansen op een 'ongeval' blijven aanwezig, ook al bouwt de FED haar steunmaatregelen af op een moment dat de Amerikaanse economie aan snelheid wint. Er is nog altijd het probleem van de grote uitstaande schulden en van de structurele hervormingen op de groeimarkten.

De FED moet voorkomen dat ze zeepbellen doet imploderen, zo stelt Reid. De centrale bank wil het Quantative Easing-programma zo snel mogelijk afbouwen, meer bepaald precies zo snel als de financiële markten dat verwachten. Dat belooft echter een gevaarlijke operatie te worden. De kansen op een 'ongeval' blijven aanwezig, ook al bouwt de FED haar steunmaatregelen af op een moment dat de Amerikaanse economie aan snelheid wint. Er is nog altijd het probleem van de grote uitstaande schulden en van de structurele hervormingen op de groeimarkten.