Hij is het alvast niet eens met Janet Yellen. De toekomstige FED-president is van mening dat er geen vuiltje aan de lucht is, ze ziet nergens in het financieel landschap zeepbellen ontstaan.

Stockman denkt daar anders over, hij ziet overal zeepbellen: op de vastgoedmarkt, op die van junk bonds, op de beurs enzovoort.

De verantwoordelijke voor dit rondje zeepbellen blazen is natuurlijk de FED die de beurs van Wall Street en andere markten monetaire morfine heeft toegediend. De beurzen zijn inmiddels stevig verslaafd geraakt en afkicken wordt moeilijker en moeilijker naarmate de verslaving langer heeft geduurd.

Hij is het alvast niet eens met Janet Yellen. De toekomstige FED-president is van mening dat er geen vuiltje aan de lucht is, ze ziet nergens in het financieel landschap zeepbellen ontstaan. Stockman denkt daar anders over, hij ziet overal zeepbellen: op de vastgoedmarkt, op die van junk bonds, op de beurs enzovoort. De verantwoordelijke voor dit rondje zeepbellen blazen is natuurlijk de FED die de beurs van Wall Street en andere markten monetaire morfine heeft toegediend. De beurzen zijn inmiddels stevig verslaafd geraakt en afkicken wordt moeilijker en moeilijker naarmate de verslaving langer heeft geduurd.