Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, is van mening dat de FED met haar monetaire politiek brandhout maakt van de dollar. Volgens de centrale bank is het enige wat we moeten doen geld ontlenen en het vervolgens uitgeven op de manier waarop ze dat zelf momenteel doet.

Schiff ziet de toekomst somber in. De enige reden waarom de koers van de dollar nog niet is ingestort is omdat de centrale banken de Amerikaanse munt kunstmatig in leven houden. Maar dat zal niet blijven duren, op een bepaald moment zal het toch over en uit zijn met de dollar.

Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, is van mening dat de FED met haar monetaire politiek brandhout maakt van de dollar. Volgens de centrale bank is het enige wat we moeten doen geld ontlenen en het vervolgens uitgeven op de manier waarop ze dat zelf momenteel doet. Schiff ziet de toekomst somber in. De enige reden waarom de koers van de dollar nog niet is ingestort is omdat de centrale banken de Amerikaanse munt kunstmatig in leven houden. Maar dat zal niet blijven duren, op een bepaald moment zal het toch over en uit zijn met de dollar.