In dat verband wordt nogmaals verwezen naar de werkloosheidscijfers voor de maand december. JPMorgan's Mike Feroli sprak van een mix van een vertraging in de tewerkstelling en een teleurstellende aanbod van nieuwe banen op de markt. Dat verklaart waarom er vorige maand buiten de landbouwsector maar 74.000 nieuwe banen bij kwamen.

De Amerikaanse centrale bank heeft echter voor alles een uitleg klaar, ook voor dit fenomeen. Het Labor Department wijtte de tegenvallende jobcreatie aan het slechte weer. JPMorgan vraagt echter aan de regering wat een afname van de tewerkstelling met 25.000 eenheden in de sector accountancy in hemelsnaam met het slechte weer te maken kan hebben.

In dat verband wordt nogmaals verwezen naar de werkloosheidscijfers voor de maand december. JPMorgan's Mike Feroli sprak van een mix van een vertraging in de tewerkstelling en een teleurstellende aanbod van nieuwe banen op de markt. Dat verklaart waarom er vorige maand buiten de landbouwsector maar 74.000 nieuwe banen bij kwamen. De Amerikaanse centrale bank heeft echter voor alles een uitleg klaar, ook voor dit fenomeen. Het Labor Department wijtte de tegenvallende jobcreatie aan het slechte weer. JPMorgan vraagt echter aan de regering wat een afname van de tewerkstelling met 25.000 eenheden in de sector accountancy in hemelsnaam met het slechte weer te maken kan hebben.