Volgens Stockman loopt in het Amerikaans economisch systeem zowat alles mis wat er mis zou kunnen lopen. De Verenigde Staten hebben nu al een recordbedrag aan schulden uitstaan, maar blijven maar geld pompen in een economie die ze toch niet meer aan het draaien krijgen.

De FED leidt de regelrecht naar economische ramp, aldus Stockman, en dat zal binnen afzienbare tijd blijken. Het is overigens te laat om de situatie in goede zin te doen keren, want in de praktijk is het erg moeilijk om een zeeschip in een zwembad te doen keren.

Volgens Stockman loopt in het Amerikaans economisch systeem zowat alles mis wat er mis zou kunnen lopen. De Verenigde Staten hebben nu al een recordbedrag aan schulden uitstaan, maar blijven maar geld pompen in een economie die ze toch niet meer aan het draaien krijgen. De FED leidt de regelrecht naar economische ramp, aldus Stockman, en dat zal binnen afzienbare tijd blijken. Het is overigens te laat om de situatie in goede zin te doen keren, want in de praktijk is het erg moeilijk om een zeeschip in een zwembad te doen keren.