De Amerikaanse centrale bank zal volgens Theodoor Gilissen Bankiers haar beleid niet wijzigen, maar zich mogelijk positiever uitlaten over de economie en verder de laatste begrotingsontwikkelingen becommentariëren.

Weliswaar is het schuldplafond tijdelijk opgeheven, maar de discussie over de bezuinigingen kent twee deadlines, de eerste op 1 maart en de tweede op 27 maart. Er is geen persconferentie van de Fed, waardoor pas later duidelijk wordt of er (nog) sprake is van verdeeldheid binnen het Committee.

De Amerikaanse centrale bank zal volgens Theodoor Gilissen Bankiers haar beleid niet wijzigen, maar zich mogelijk positiever uitlaten over de economie en verder de laatste begrotingsontwikkelingen becommentariëren. Weliswaar is het schuldplafond tijdelijk opgeheven, maar de discussie over de bezuinigingen kent twee deadlines, de eerste op 1 maart en de tweede op 27 maart. Er is geen persconferentie van de Fed, waardoor pas later duidelijk wordt of er (nog) sprake is van verdeeldheid binnen het Committee.