Op basis van de futures valt vast te stellen dat een renteverhoging door de FED nu een stuk verder in de toekomst wordt verrekend. De basisrente zou wel eens ongewijzigd kunnen blijven tot in juli 2011.

Het Federal Open Market Committee paste namelijk de economische voorzieningen neerwaarts aan, waardoor het comité nog voorzichtiger met het rentewapen gaat omspringen.

Voor de FOMC-meeting gingen de futures uit van een rentestijging tegen mei 2011. De datum voor een renteverhoging wordt steeds verder in de toekomst verschoven, want nog niet zo lang geleden leek die begin 2011 mogelijk.

Op basis van de futures valt vast te stellen dat een renteverhoging door de FED nu een stuk verder in de toekomst wordt verrekend. De basisrente zou wel eens ongewijzigd kunnen blijven tot in juli 2011. Het Federal Open Market Committee paste namelijk de economische voorzieningen neerwaarts aan, waardoor het comité nog voorzichtiger met het rentewapen gaat omspringen. Voor de FOMC-meeting gingen de futures uit van een rentestijging tegen mei 2011. De datum voor een renteverhoging wordt steeds verder in de toekomst verschoven, want nog niet zo lang geleden leek die begin 2011 mogelijk.