Alle aandacht zal daarom uitgaan naar de begeleidende verklaring. De economen verwachten dat de FED gaat verklaren dat het vertrouwen in de economische gang van zaken is toegenomen en dat een verdere verbetering kan worden verwarming.

Het economenteam van de centrale bank verklaarde eerder al dat een economisch herstel na een financiële crisis eerder langzaam verloopt en dat onderhuids nog steeds risico's aanwezig blijven.

Een van die risico's gaat uit van de markt voor commercieel vastgoed, waar de risico's blijven bestaan dat kredieten niet terugbetaald zullen worden. Bovendien gaan de banken minder geneigd zijn om nog kredieten voor commercieel vastgoed toe te staan.

De meeste economen verwachten dat de Federal Reserve Bank tijdens de resterende maanden van dit jaar de basisrente tussen 0 en 0,25% gaat houden.

Alle aandacht zal daarom uitgaan naar de begeleidende verklaring. De economen verwachten dat de FED gaat verklaren dat het vertrouwen in de economische gang van zaken is toegenomen en dat een verdere verbetering kan worden verwarming. Het economenteam van de centrale bank verklaarde eerder al dat een economisch herstel na een financiële crisis eerder langzaam verloopt en dat onderhuids nog steeds risico's aanwezig blijven. Een van die risico's gaat uit van de markt voor commercieel vastgoed, waar de risico's blijven bestaan dat kredieten niet terugbetaald zullen worden. Bovendien gaan de banken minder geneigd zijn om nog kredieten voor commercieel vastgoed toe te staan. De meeste economen verwachten dat de Federal Reserve Bank tijdens de resterende maanden van dit jaar de basisrente tussen 0 en 0,25% gaat houden.