Euro valt terug richting 1,38 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3826 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,772%, of bijna 3,50% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs krijgt klappen, olieprijs krijgt duwtje in de rug

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1330 dollar betaald, of ruim 2% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99 dollar betaald of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug richting 1,38 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3826 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,772%, of bijna 3,50% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs krijgt klappen, olieprijs krijgt duwtje in de rug Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1330 dollar betaald, of ruim 2% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99 dollar betaald of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.