Hierbij hebben zich vorige week de Tsjechen aangesloten, de Tsjechische centrale bankier wil een goedkopere munt om de economische groei te stimuleren. De Zwitsers hebben hun frank met succes 'gepegd' aan de euro en zien met genoegen hoe de frank opnieuw goedkoper wordt.

De druk op de eurozone wordt zo groter, want uiteindelijk dreigt de Europese export de prijs te betalen. Regelmatig kregen we al te horen dat de huidige koers van de euro gevaarlijk hoog is. De FED kan op haar beurt een lagere dollarkoers nastreven en dan kan het voor de euro pas echt spannend worden.

Hierbij hebben zich vorige week de Tsjechen aangesloten, de Tsjechische centrale bankier wil een goedkopere munt om de economische groei te stimuleren. De Zwitsers hebben hun frank met succes 'gepegd' aan de euro en zien met genoegen hoe de frank opnieuw goedkoper wordt. De druk op de eurozone wordt zo groter, want uiteindelijk dreigt de Europese export de prijs te betalen. Regelmatig kregen we al te horen dat de huidige koers van de euro gevaarlijk hoog is. De FED kan op haar beurt een lagere dollarkoers nastreven en dan kan het voor de euro pas echt spannend worden.