St. Louis Fed President James Bullard stelde gisterenavond voor dat de FED voor 100 miljard dollar per maand aan langlopende Amerikaanse staatsobligaties zou terugkopen.

Dat zou gebeuren zolang het noodzakelijk is, dat wil zeggen zolang de VS-economie blijft kwakkelen. Philadelphia Fed President Charles Plosser spreekt vandaag en ook naar diens toespraak wordt uitgekeken.

FED Chairman Ben S. Bernanke en New York Fed President William Dudley zijn volgende maandag aan het woord. Yuji Saito, directeur van het foreign-exchange department bij Credit Agricole Corporate and Investment Bank in Tokio, is van mening dat de FED in de komende weken het plaatje op de financiële markten zal blijven bepalen.

St. Louis Fed President James Bullard stelde gisterenavond voor dat de FED voor 100 miljard dollar per maand aan langlopende Amerikaanse staatsobligaties zou terugkopen. Dat zou gebeuren zolang het noodzakelijk is, dat wil zeggen zolang de VS-economie blijft kwakkelen. Philadelphia Fed President Charles Plosser spreekt vandaag en ook naar diens toespraak wordt uitgekeken. FED Chairman Ben S. Bernanke en New York Fed President William Dudley zijn volgende maandag aan het woord. Yuji Saito, directeur van het foreign-exchange department bij Credit Agricole Corporate and Investment Bank in Tokio, is van mening dat de FED in de komende weken het plaatje op de financiële markten zal blijven bepalen.