In een 'An Open Letter To The FOMC' gaat John Hussman nog een stapje verder. Hij legt aan het beslissinggevend committee van de Amerikaanse centrale bank in detail uit wat er in de wereld aan het gebeuren is. Hussman benadrukt daarbij dat het niet de bedoeling is om zo maar kritiek af te leveren.

Hij zou graag zien dat de ogen van de FED-mensen open gaan en dat ze maatregelen treffen om de ondersteuningsmaatregelen af te bouwen nu het nog kan. Hussman vreest echter dat de FED ziende blind is en zeepbellen weigert te zien.

In een 'An Open Letter To The FOMC' gaat John Hussman nog een stapje verder. Hij legt aan het beslissinggevend committee van de Amerikaanse centrale bank in detail uit wat er in de wereld aan het gebeuren is. Hussman benadrukt daarbij dat het niet de bedoeling is om zo maar kritiek af te leveren. Hij zou graag zien dat de ogen van de FED-mensen open gaan en dat ze maatregelen treffen om de ondersteuningsmaatregelen af te bouwen nu het nog kan. Hussman vreest echter dat de FED ziende blind is en zeepbellen weigert te zien.